Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2013

The Sims 3: Katy Perry Sweet Treats

Imej
Indulge your Sims with the sweet and vibrant style of Katy Perry. The Sims™ 3 Katy Perry’s Sweet Treats pack showcases a vast range of décor items, furniture, and, of course, fabulous fashions and hairstyles! Inspired by Katy’s real-life clothing and props, these fun furnishings, décor, and fashions will add a dash of sweet style to your Sims’ lives. Packed with more stuff than you have ever seen, your Sims will also enjoy three all-new spectacular venues including a local hangout, a town park, and a neighborhood swimming pool—each decked out in delicious Katy Perry style! Sweeten Your Sims’ Lives with a Touch of Katy PerryIndulge your Sims with the sweet and vibrant style of Katy Perry. The Sims 3: Katy Perry’s Sweet Treats stuff pack showcases a vast range of décor items, furniture, and of course, fabulous fashions and hairstyles. Inspired by Katy’s real-life clothing and props, these fun furnishings, décor, and fashions will add a dash of sweet style to your Sims’ lives. Packed wi…

sorry

Imej
sorry sagat sagat sebab saya tak ade mood jadi kalau saya rasa ada mood saya update blog ni ya besok pon boleh update ;P












-alyaa aqiilah b.t abu ahamad :( -

saya baca buku Snow Queen

hai saya alyaa lepas saya balik sekolah saya baca buku Snow Queen dan harini saya akan cerita pasal  Snow Queen.        Once, there was an elf who had a magic mirror.He used it to show the  Snow Queen  all the children the town.The  Snow Queen would take any lazy or naughty  children  to her ice palace.One day, the mirror showed a boy named kay and his friend,Gerda. kay was lazy but Gerda was hardworking.One winter night, the  Snow Queen flew to kay bedroom window.She put kay on her sleigh and brought him back to the ice palace.The next day, Gerda looked for kay.But she could not find him anywhere.Gerda very worried.Have you seen my friend kay?'' she asked the town people.''Go away said a fierce lady.''Don't waste our time. '' The people laughed at Gerda.poor Gerda. She did not know what to do.Then she met a girl who knew where kay was.''here take my stag.It'11take you to your friend ''said the girl.''Oh thank you.'&#…

pegisekolah lambat

harini saya gi sekolah kul 1 sebab harini saya punya sekolah start kul2 jadi lambat  sikit kikiki n mesti dah ramai orang dah kukuku
 oklah tulisan besar ni maksud tajuk kecil bye

pergi sekolah

Imej
harini saya pergi sekolah n saya gi kantin saya tengok ramai orang beli                                                                                      ice-cream kon selalu nye tak ramai orang langar peraturan sekolah tengok je acik kantin pegang kon ice-cream rupa nye acik kantin jual  acik kantin pon cakap cepat tingal tiga lagi ice-cream saya pon  cepat2 pegi beli ice-cream tu ice-cream tu perisa stawberi ok la jugak rasa ice-cream tu
terima kasih :) eeemmm betul3




















































































































Girl's Generation - Gee Lyric

Imej
[Tiffany] Aha! Listen Boy My First Love Story
[Jessica] My Angel and My Girls
My sunshine
Uh! Uh! let's go!
[Seohyun] Neomu neomu meotjyeo nuni nuni pusyeo
Sumeul mot shigeosseo tteollineun geol
Gee gee gee gee baby baby baby
Gee gee gee gee baby baby baby
[Tiffany] O neomu puggeureoweo chyeodabol su eobseo
Saranghae ppajyeosseo sujubeun geol
Gee gee gee gee baby baby baby
Gee gee gee gee bab bab bab bab bab bab
[Sunny] Eotteoke hajyo [Yoona] (eotteokhajyo)
[Sunny] Tteullineun maeum [Yoona] (ddeuleeneun maeum)
[Sunny] (Dugeun dugeun dugeun dugeun) [Yoona] dugeundugeun georyeo
[Sunny & Yoona] bamen jamdo mot eerujyo
[Jessica] Naneun naneun babongabwayo
Geudae geudae bakke moleuneun babo
Geulaeyo geudael boneun nan
[All] Neomu banjjak banjjak nooni booshuh no no no no no
Neomu kkamjjak kkamjjak nollan naneun oh oh oh oh oh
Neomu jjarit jjarit momi ddeullyuh gee gee gee gee gee
O juhjeun nunbit (oh yeah~) oh joeun hyanggee (oh yeah yeah yeah~)
[Sunny] O neomu neomu yeppeo mami neomu yeppeo
Cheot nune ba…

Dancing Queen Lyrics

Imej
English                                                    
Girls’ Generation Let’s dance
Hit the beat and take it to the fast line When I saw you for the first time on the stage
The time around me had stopped and only my heart raced You, who has changed my normal life, are my dancing queen
The party that night has awakened my boring routine The dancing that captivated my heart, those flashy gestures
Your selfishly nice figure, that breathtaking sexiness
It makes me lose my breath yeah After a long time, I stand on stage
Dancing and singing like you back then
It seems like a dream, for real You, who has changed my normal life, are my dancing queen
The dream that night has awakened by boring routine The dancing that captivated my heart, those flashy gestures
Your selfishly nice figure, that breathtaking sexiness
I trust my body to the rhythm yeah You are my dancing queen forever no matter what anyone says
(I don’t care what anyone thinks
Cause you’re the one who makes me dance.
You’re one …

jalan kat the curve masuk mph hilang

hari ni saya gi jalan2 kat the curve kiteorang gi makan kat satu kedai n jalan2 la kat sekitar  the curve nampak mph kebetulan kak long benda masuk je kitorang gi  tengok buku2 kat situ n saya gi round budak2 tengok la buku cinderella la ape2 jelaaa pastu saye ikut kak long jab gi ikut ibu la lah gi raund budak2 balik n hilang terus gi kat temppat masuk ada la sorang anti yang datang mph ngan anak dia 7 minit kemudian diorang keluar anak macam cakap pasal saya n dia kate kenapa nangis saya kata ibu hilang n dia kata ingat nombor tafon ibu tak ingat dia pon nobor ibu lepas habis bagitau nobor tefon ibu kak long jumpa saya n dia jerit alyaa n kitorang gi kat ibu balik n saya beterima kasih kepada anti itu n anak dia

hargai ibu bapa mu

Imej
Hargailah ibu bapamu
Kerana mereka tidak dapat ditukar ganti dengan apa-apa pun..


Hargailah agamamu..
Kerana agamalah yang memberikan keselesaan sepanjang hayat..


Hargailah hidupmu..
Kerana hidup dapat dinikmati hanya sekali ..

Hargailah orang disekelilingmu..
Kerana tanpa mereka hidupmu akan berada dalam kekosongan..

Hargailah waktu..
Kerana waktu itu tak dapat diundurkan andai kita melakukan sesuatu yang sia-sia..

Apa yang paling penting
Hargailah apa sahaja yang kamu ada kerana segala-gala yang kamu milikki ini adalah milik Tuhanmu. Gunakanlah ia dengan sebaik-baiknya, hargailah ia. Jangan pernah terfikir untuk mensia-siakannya.

SNSD I GOT A BOY Romanization Lyrics

Imej
Ayo! GG! Yeah Yeah shijakhae bolkka? 
Omo! yae jom bwahra yae, museun ili isseotkillae meoril jallatdae? eung? 
Omo! tto yae jom borago! meoributeo balkkeutkkaji seutayili bakkwiiyeosseo 
waeh keuraetdae? kunggeumhae jukkenne waeh keuraetdae? marhae bwahbwah jom 

Ha Ha! Let me introduce myself! Here comes trouble! ttara hae! 
o oo ye o. oo ye o neo jalnasseo cheongmal! 

jiga mwonde? utkyeo. neomu kotdae sen geo ani? nabogo pyeongbeomhadanda yae 
eo~~keu namja wahnjeon mame deureonna bwah! 
maldo andwaeh! maldo andwaeh! 
neomu yeppeojigo sekshihae jyeosseo keu namja ttaemuniji? mureobol ppeon haetdanikka? neo bakkun hwahjangpumi mwonji 

sashil na, cheoeum bwahsseo sangcheo ibeun yasu gateun gipeun nun 
yaegiman haedo eojil haetdanikka? 
neo jalnasseo cheongmal! jalnasseo cheongmal! 

o oo ye o. oo ye o neo jalnatda cheongmal! 
o oo ye o. oo ye o neo jalnasseo cheongmal! 

Ayo! Stop! Let me put it down another way. 

I got a boy meotjin! I got a boy chakhan! I got a boy handsome boy nae mam da kajyeogan 
I…